آشپزخانه با مساحت 114 متر مربع و با سقفی به ارتفاع 4 متر دارای 4 دهنه چاه ، جوی آب برای آبکشی برنج می باشد
آشپزخانه دارای حیاطی 12 متری می باشد که در آن یک اتاق 20 متری جهت استراحت کارکنان به همراه سرویس بهداشتی و حمام ساخته شده است
همچنین 2 سردخانه با ظرفیت 20 تن جهت فریز کردن و خنک نمودن مواد غذایی (زیر صفر و بالای صفر) طراحی و ساخته شده است
دستگاه های موجود شامل:
چرخ گوشت صنعتی
کباب پز 2 عدد به طول 6 متر
انواع هود صنعتی با سانتریفوژ
خمیر گیر
دستگاه شرینگ زن ایتالیایی
انواع میز کار
دستگاه سیخ شور اتوماتیک
انواع ظرف و لوازم پخت و پز
5 دستگاه اجاق شعله ایی
1 دستگاه اجاق صنعتی 5 شعله به همراه فر
بالا بر
سیستم شبکه و پرینتر شبکه
و سایر ملزومات و ادوات آشپزخانه ایی
لازم به ذکر است این آشپزخانه ظرفیت پخت 7000 غذا در روز را دارا می باشد